مدیر اجرایی نمایشگاه عکس تصویر میراث گفت: نمایشگاه عکس تصویر میراث همزمان با هفته میراث فرهنگی افتتاح شده و به مدت یک هفته در محل پایگاه میراث جهانی تخت جمشید در معرض دید گردشگران قرار می گیرد.
فاطمه نهاری گفت: حفظ آثار تاریخی به لحاظ طیف وسیعی از مزایای فرهنگی و اجتماعی دارای اهمیت است و غرور مدنی جوامع را ارتقا میدهد و گردشگری فرهنگی، در صورت هدفمند بودن، هم به لحاظ مالی و هم بهعنوان عاملی برای برانگیختن علاقه و جلب حمایت برای حفاظت از اماکن تاریخی ارزش دارد.
استاد دانشگاه هنر گفت: استفاده مجدد از بناهای تاریخی در راستای کارکردهای گردشگری میتواند به آنها عملکردی زنده ببخشد و میتوان از این میراث بهعنوان ابزاری استفاده کرد که نسلهای آینده را قادر به قدردانی و تداوم حفاظت از آنها میکند، که همین عامل منجر شد که در طرح پیش رو، کاخ تچر به منظور مکان برگزاری نمایشگاه انتخاب شود.
مدیر اجرایی نمایشگاه عکس تصویر میراث گفت: نمایشگاه عکس تصویر میراث، متشکل از ۲۵ اثر از ۲۵ عکاس شاخص و برجسته کشوری و بینالمللی برپا شده است و تعدادی از این هنرمندان برای نخستین بار است که در یک حرکت گروهی گرد هم آمدهاند و به ندای صیانت از میراث ما لبیک گفتهاند.
او گفت: هنرمندان بهنامی از کشورهای فرانسه، کانادا، اسپانیا و از اقصی نقاط ایران در این نمایشگاه گرد هم آمده اند، از آن جمله سعید عربزاده و آلفرد یعقوب زاده از کشور فرانسه، بابک بردبار از آلمان، مهگان فرهنگ از اسپانیا و حسین کریمزاده، حسن غفار و سعید محمودی تهران، اسحاق آقایی از یاسوج و هادی دهقان پور از تبریز هنرمندانی هستند که در این نمایشگاه آثارشان به نمایش در میآید.
نهاری گفت: محوریت موضوعی نمایشگاه، میراث ملموس و ناملموس استان فارس است که با گرایش معماری و بنا، و قومنگاری اقدام به دریافت آثار شده است، از همین روی همزمان با هفته میراث فرهنگی، این نمایشگاه برپا میشود و به هنرمندان صاحب اثر در نمایشگاه، حق التالیف اثر و گواهی شرکت در نمایشگاه اهدا می شود و نمایشگاه همزمان با هفته میراث فرهنگی افتتاح شده و به مدت یک هفته در محل پایگاه میراث جهانی تخت جمشید در معرض دید گردشگران قرار می گیرد.
ثبت دیدگاه