صدیقه مویدی، گفت: برداشت این گیاه معطر از نیمه اردیبهشت ماه آغاز شد و تا بیست و ششم خردادماه ادامه دارد.
مویدی، گفت: در حال حاضر چهار هکتار باغ گل محمدی در بیضا وجود دارد که نسبت به سال قبل یک هکتار افزایش دارد.
این مقام مسئول، گفت: به طور میانگین از هر هکتار گلستان دو هزار و 500 کیلوگرم گل محمدی برای استحصال 250 لیتر گلاب برداشت می شود.
او با اشاره به مصارف گل محمدی گفت: از ۸۰ درصد گل تولیدی برای گلاب گیری، 15 درصد به صورت گلبرگ خشک برای تهیه گل قند، مربا و سایر مصارف خوراکی و حدود پنج درصد به صورت غنچه خشک به بازار عرضه می شود.
مویدی، گفت: بهترین زمان برداشت محصول گل محمدی قبل از طلوع آفتاب و قبل از گرم شدن هوا است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: نیاز آبی بسیار کم، قابلیت کشت دیم، مقاومت به تنشهای محیطی، امکان نگهداری پس از برداشت، قابلیت کشت در زمینهای فقیر و سنگلاخی و مشارکت بالای زنان روستایی در پرورش و برداشت گل محمدی را می توان، از مزایای این کشت برشمرد.
او، گفت: توسعه کشت گیاهان دارویی با هدف حمایت از کشت گیاهان کم آب بر با توجه به ارزش افزوده بالا، قدم موثری در جهت اقتصاد خانوار، اشتغالزایی و مقابله با خشکسالی است.
ثبت دیدگاه