معدوم کردن بیش از هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در شهرستان‌های فارس
معدوم کردن بیش از هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در شهرستان‌های فارس
بیش از هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و فرآورد‌ه های گوشتی تاریخ گذشته در بیضا و فیروزآباد کشف و معدوم شد.

 

 

سعید اکبری رئیس شبکه بهداشت و درمان بیضا با اشاره به اینکه حفظ سلامت مردم و تامین و ارتقای ایمنی مواد غذایی در سطح شهرستان، از اولویت‌های کارشناسان بهداشت محیط محسوب می‌شود، گفت: در بازدید‌های کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بیضا از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، بیش هزار کیلوگرم مواد غذایی، آرایشی، بهداشتی و پروتئینی فاسد و تاریخ گذشته کشف و معدوم شد.

اکبری، گفت: نظارت کارشناسان بهداشت محیط به صورت شبانه روزی در زمینه کنترل مواد غذایی، بررسی وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و همچنین کنترل کیفی آب آشامیدنی، اماکن حساس، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مراکز اقامتی انجام می‌شود.

او، از شهروندان خواست هنگام خرید، به تاریخ مصرف کالا و همچنین برچسب تاریخ تولید و تاریخ انقضای محصول توجه داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با سامانه ۱۹۰ رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تماس بگیرند.

کشف ۳۰ کیلوگرم فرآورد‌ه های گوشتی فاسد در فیروزآباد

۳۰ کیلوگرم فرآورده‌های گوشتی شامل سوسیس، کالباس و ساندویچ سرد تاریخ گذشته از چندین واحد صنفی کشف و جمع آوری شد.

محمدعلی امیدیان کارشناس بهداشت محیط و مربی مرکز آموزش بهورزی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، گفت: در ادامه برنامه‌های طرح ضربت و بازرسی بهداشت محیط که در جهت حفظ سلامت شهروندان انجام می‌شود، از مراکز و اماکن حساس زیر مجموعه، در سطح بلوار ولایت فیروزآباد بازدید شد.

امیدیان، گفت: در این بازدید، ۳۰ کیلوگرم فرآورده‌های گوشتی شامل سوسیس، کالباس و ساندویچ سرد تاریخ گذشته از چندین واحد صنفی کشف و جمع جمع آوری و برای متصدیان متخلف نیز اخطار بهداشتی صادر شده است.

او،گفت: رویکرد واحد بهداشت محیط، ارتقای سطح سلامت جامعه، افزایش کیفیت خدمات و بازرسی از واحد‌های صنفی و همچنین کاهش خطرات و بیماری‌های منتقله از آب و غذا است.

او از شهروندان خواست ضمن خرید از مراکز و فروشگاه‌های معتبر، به مشخصات درج شده بر روی کالا‌ها از جمله تاریخ تولید، تاریخ انقضا، پروانه ساخت، سیب سلامت و شرایط نگهداری محصولات توجه کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موارد را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اطلاع رسانی کنند.

 

  • نویسنده : مریم توانا