برداشت ۱۶ تن آلو بخارای دیم از باغ‌های نی ریز
برداشت ۱۶ تن آلو بخارای دیم از باغ‌های نی ریز
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ريز از برداشت 16 تن آلوبخارای دیم خبرداد و گفت: عمده سطح زير كشت این محصول در منطقه مشكان بالغ بر 170 هکتار بوده که 160 هكتار آن بارور است.

 

نادر زارعی، گفت: عملیات برداشت از اواسط مرداد ماه آغازشد و در اواسط شهریورماه به پایان رسید.

زارعی، گفت: عملکرد محصول تر آلو بخارا در شرایط مناسب اقلیمی بالغ بر سه تن در هکتار می‌باشد و با توجه به عوامل نامساعد جوی (خشکسالی، سرمازدگی و گرمازدگی) در سال جاری، به حدود ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار کاهش یافته است.

او، گفت: این محصول به صورت سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی تولید می‌شود و در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان نیزکاربرد دارد.

  • نویسنده : مریم توانا