پیش بینی تولید ۵۷۵ تن هلو در شهرستان بیضا
پیش بینی تولید ۵۷۵ تن هلو در شهرستان بیضا
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت هلو در سطحی حدود 38 هکتار از باغ‌های این شهرستان خبر داد و گفت: این سطح نسبت به سال قبل 6 درصد افزایش داشته است.

صدیقه مویدی، با اشاره به اینکه بر اساس پیش‌بینی‌ها امسال تولید هلو در شهرستان بیضا حدود ۵۷۵ تن است، گفت: برداشت این میوه تابستانه از ابتدای تیرماه شروع شد و تا اوایل شهریورماه ادامه دارد.

مویدی، گفت: ارقام هلوی تولید شده در این شهرستان شامل زعفرانی، آلبرتا، ردهاون و محلی است.

او، با بیان اینکه میانگین عملکرد برداشت هلو ۱۵ تن در هر هکتار باغ است، گفت: عمده محصول برداشت شده به شهرستان‌های همجوار و استان‌های تهران و جنوب کشور ارسال می‌شود.

این مقام مسئول، گفت: با توجه به عدم پدیده سرمازدگی بهاره و بارش بالاتر در زمستان گذشته، رعایت اصول فنی و بهداشتی و به کارگیری دانش فنی کارشناسان و باغداران برآورد می‌شود میزان تولید میوه‌های هسته‌دار مانند هلو در سال جاری نسبت به سال گذشته بالاتر باشد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، گفت: بیشتر میوه‌های سر درختی برای تازه‌خوری مصرف می‌شود و میوه‌های پا درختی و درجه سه برای تهیه لواشک، ترشی، برگه هلو، کمپوت، آب میوه و ترشک استفاده می‌شود.

مویدی، گفت: زمانی که میوه‌ها به طور کامل رسیده‌اند و با کمی فشار دست به راحتی از شاخه جدا می‌شوند، بهترین زمان برداشت هلو است زیرا در این زمان، رنگ میوه به رنگ نهایی رسیده، عطر آن قوی‌تر شده و کمی نرم شده اما له نیست و برای برداشت هلو از یک چاقوی تیز استفاده کنید  که وجود کارگران ماهر، برداشت مناسب میوه از درخت را تضمین می کند.

  • نویسنده : مریم توانا