سهیلا محبی عضو هیات نمایندگان و رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی اتاق بازرگانی فارس در جلسه کمیسیون مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی اتاق بازرگانی فارس که با حضور اعضای آن برگزار شد، گفت: امروز ترویج فرهنگ کتابخوانی برای جامعه لازم و ضروری است و باید برنامه ریزیها به گونهای باشد که کتابخوانی جزیی از زندگی مردم شود.
او با تاکید بر استفاده از خرد جمعی و ابزارهای مختلف برای نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی در جامعه افزود: ما در اتاق بازرگانی در کنار سایر فعالان این حوزه برای ترویج فرهنگ کتابخوانی در استان هستیم و تلاش میکنیم با تعامل سازنده شرکتها و بنگاههای اقتصادی بزرگ استان را به انجام ممسئولیت اجتماعی خود در این حوزه ترغیب کنیم.
محبی اظهارداشت: هر اقدامی که به ترویج فرهنگ کتاب و مطالعه در جامعه کمک کند مفید و موثر است و باور داریم حرکتها در این حوزه نیازمند برنامه ریزی و سیاست گذاری مستمر و پیوسته است.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: با توجه به نقش و اهمیت جامعه مدنی و فعالیتهای آن معانی گستردهای مطرح است که بر مبنای آن منافع عمومی، عدالت اجتماعی، حقوق بشر و ارزشهای اجتماعی؛ میتوان عموم مردم را بالقوه به عنوان فعال مدنی محسوب کرد؛ که هر کدام با باور عمیق بخاطر منافع عمومی و بدون در نظر گرفتن منافع شخصی و گروهی به نفع عموم جامعه فعالیتی را انجام میدهند و عملکرد قابل قبولی در مسیر رسیدن به جامعه مدنی داشته و با انجام فعالیتهای ارزش محور، نقش اصلاحی و آگاهی دهنده در جامعه ایفا خواهند کرد.
محبی ادامه داد: اقدامات کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی فارس به صورت فرا استانی ادامه خواهد داشت چرا که ایران عزیز ما نیازمند فعالیتهای مستمر مسئولیت اجتماعی است.
او خواستار شد تا ظرفیتهای کمیسیون مسئولیت اجتماعی در کنار همکاریهای استانداری فارس و کتابخانههای عمومی فارس قرار گرفته و شاهد بهره مندی جامعه از مشارکت خیرین باشیم.
در این جلسه مهدی مومن زاده مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس نیز تاکید بر رویکرد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی فارس گفت: ما نیز آمادگی داریم در جهت فعالیتهای اجتماعی این کمیسیون در کنار فعالان اقتصادی و اجتماعی باشیم تا بتوانیم حرکتهای تاثیرگذاری رادر استان انجام دهیم.
او افزود: با توجه به پشتوانه مردمی این کمیسیون به عنوان یک ابزار مهم، نیاز است این کمیسیون در حوزههای تهیه مدلهای مشارکت و سطوح آن در حوزه مسئولیت اجتماعی بنگاهها و شرکت ها، اولویت بخشی فعالیتها و ورود و حمایت از عرصهها و ایدههای جدید اجتماعی ورود کند که قطعا میتواند موثر باشد.
مومن زاده ادامه داد: با توجه به بدنه مردمی تخصصی در حوزههای اجتماعی و فرهنگی در استان، زمینه برای انجام فعالیتهای اجتماعی بسیار فراهم است که نیاز است این برنامهها و مشارکتها ساماندهی و با اولویت بندی دنبال شود که اتاق بازرگانی استان میتواند محور انجام این برنامههای مردمی باشد.
در ادامه این جلسه محمدحسین فیروزی مدیر کل کتابخانههای عمومی فارس نیز گفت: بر اساس ارزیابیهای انجام شده در حال حاضر ظرفیتهای کتابخانههای عمومی استان مطلوب است و تلاش داریم خدمات به روستاها با سرعت بیشتری پیگیری شود.
او افزود: و در حال برنامه ریزی جهت توسعه کتابخانهها در ۶۱ روستای استان هستیم و خوشبختانه اردوی کتابخانه عشایر نیز با استقبال مواجه شده است.
فیروزی اظهار داشت: ما آمادگی تسهیل گری جهت ارتباطات موثر با سایر استانها را داریم. ایشان عنوان داشت بیشترین مشارکت خیرین در منطقه در حوزه کتابخانهها خوشبختانه استان فارس است.
در ادامه این جلسه آقای محمدی رییس و بنیان گذار بنیاد فرهنگی بین المللی مادر هم گفت: امروزه ضمن احترام به آمیزههای دینی و مذهبی بایستی تلاش کرد خود را با نقش دختران امروز و مادران آینده تطبیق داد.
او، همسو شدن با نسل کنونی را با گفتمان و احترام به ارزشهای والای زن محقق دانست و افزود: بزودی برنامهای با عنوان مادران پیام آوران صلح و دوستی در فارس برگزار میشود.
ثبت دیدگاه