محمد حیدری گفت: برای جلوگیری از هدر رفت آب و صرفهجویی، کاشت این محصول بصورت نواری انجام میشود که ۵۰درصد کاهش مصرف به همراه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی قیرو کارزین گفت: متوسط برداشت خیار سبز در هر هکتار بین ۲۰ تا ۲۵ تن است و پیشبینی میشود بیش از پنج هزار تن محصول از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف داخلی شود.
او، گفت: از این میزان تولید بیشاز ۹۰ درصد برای تهیه خیار شور و ما بقی برای دیگر مصارف مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین، گفت: کاشت این محصول توانسته است در بحث اشتغال و درآمدزایی بسیار موثر باشد.
حیدری، گفت: برداشت این محصول از اواخر فروردین ماه آغاز میشود وتا پایان خرداد ماه ادامه دارد.
ثبت دیدگاه