نادر زارعی با بیان اینکه امسال باوجود شرایط نامناسب جوی همچون سرمازدگی، گرمازدگی و کاهش نزولات آسمانی در مجموع نسبت به پارسال با کاهش تولید و کیفیت، مواجهایم؛ گفت: عمده محصول گردوی نی ریز در بخش مشکان این شهرستان تولید می شود که شامل ارقام محلی و پوستکاغذی است.
زارعی، برداشت گردو از نیمه شهریورماه آغاز شدهاست و تا نیمه مهرماه ادامه دارد و حدود ۲۰۰۰ نفر در فصل برداشت، در باغهای این شهرستان مشغول به کار می شوند.
او، گفت: با رویکرد تجاری سازی این محصول، می توان با طرح سرشاخهکاری درختان گردو و استفاده از ارقام جدید و پر محصول داخلی و خارجی مانند جمال، چندلر، فرانکت و هارتلی، عملکرد را در واحد سطح افزایش داد.
- نویسنده : مریم توانا