صدیقه مویدی، با اشاره به اینکه بر اساس پیشبینیها امسال تولید هلو در شهرستان بیضا حدود ۵۷۵ تن است، گفت: برداشت این میوه تابستانه از ابتدای تیرماه شروع شد و تا اوایل شهریورماه ادامه دارد.
مویدی، گفت: ارقام هلوی تولید شده در این شهرستان شامل زعفرانی، آلبرتا، ردهاون و محلی است.
او، با بیان اینکه میانگین عملکرد برداشت هلو ۱۵ تن در هر هکتار باغ است، گفت: عمده محصول برداشت شده به شهرستانهای همجوار و استانهای تهران و جنوب کشور ارسال میشود.
این مقام مسئول، گفت: با توجه به عدم پدیده سرمازدگی بهاره و بارش بالاتر در زمستان گذشته، رعایت اصول فنی و بهداشتی و به کارگیری دانش فنی کارشناسان و باغداران برآورد میشود میزان تولید میوههای هستهدار مانند هلو در سال جاری نسبت به سال گذشته بالاتر باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، گفت: بیشتر میوههای سر درختی برای تازهخوری مصرف میشود و میوههای پا درختی و درجه سه برای تهیه لواشک، ترشی، برگه هلو، کمپوت، آب میوه و ترشک استفاده میشود.
مویدی، گفت: زمانی که میوهها به طور کامل رسیدهاند و با کمی فشار دست به راحتی از شاخه جدا میشوند، بهترین زمان برداشت هلو است زیرا در این زمان، رنگ میوه به رنگ نهایی رسیده، عطر آن قویتر شده و کمی نرم شده اما له نیست و برای برداشت هلو از یک چاقوی تیز استفاده کنید که وجود کارگران ماهر، برداشت مناسب میوه از درخت را تضمین می کند.
- نویسنده : مریم توانا