در این نشست واحدی پور قائم مقام رئیس سازمان و معاون توسعه مدیریت و منابع، افشاری منش مدیر حوزه ریاست سازمان و رضوی نژاد معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی این سازمان حضور داشتند.
کاهش ۴۰ درصدی برداشت گل محمدی در استهبان
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان از پایان زودهنگام فصل برداشت گل محمدی به علت کاهش عملکرد ناشی از سرمازدگی خبر داد.
مهدی اعیان منش، گفت: امسال با توجه به شرایط جوی نامساعد و وقوع سرمازدگی در گلستانهای شهرستان استهبان، برداشت گل محمدی حدود ۴۰ درصد کاهش یافت و همین امر سبب شد زمان برداشت نسبت به سال گذشته زودتر به پایان برسد.
اعیان منش، گفت: از مجموع ۴۴ هکتار گلستانهای این شهرستان، حدود ۳۰ تن گل محمدی برداشت شده است.
او، گفت: با این حال، افزایش قیمت خرید گل و غنچه در سال زراعی جاری تا حدودی خسارت واردشده به کشاورزان را جبران کرده است.
این مقام مسئول، گفت: برداشت گل محمدی در استهبان به دو صورت انجام میشود بخشی بهصورت غنچه برای صادرات و بخشی دیگر بهصورت گلبرگ برای گلابگیری، که گلابگیری از این گل یکی از مهمترین تولیدات وابسته در شهرستان است.
افزایش ۲۴ درصدی تولید گوشت مرغ در فارس
رئیس جهاد کشاورزی استان فارس از افزایش ۲۴ درصدی تولید گوشت مرغ در این استان خبر داد.
مجتبی دهقانپور، گفت: استان فارس پس از مازندران، گیلان و گلستان، چهارمین تولیدکننده گوشت مرغ کشور است و در سالهای اخیر با رشد جوجهریزی، میزان تولید این محصول افزایش یافته است.
دهقانپور، گفت: در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۰۸ میلیون قطعه جوجهریزی در استان انجام شده بود که این رقم در سال گذشته به بیش از ۱۳۴ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه رسید. این افزایش باعث شد تولید گوشت مرغ استان به ۲۳۸ هزار تن برسد که نسبت به سه سال گذشته، ۲۴ درصد رشد داشته است.
او، با اشاره به این که سرانه مصرف گوشت مرغ در استان بیش از ۱۷۰ هزار تن در سال است، گفت: امسال بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه مرغ زنده و حدود ۱۱ هزار تن مرغ گرم با مجوز رسمی از استان فارس به سایر استانها ارسال شده است.
دهقانپور، گفت: پیشبینی میشود امسال بیش از ۲۰ هزار تن گوشت مرغ منجمد نیز از فارس به سایر استانها و یا خارج از کشور صادر شود.
- نویسنده : مریم توانا