تولید بیش از ۸۲۰۰ تن گوشت مرغ در نی‌ریز
تولید بیش از ۸۲۰۰ تن گوشت مرغ در نی‌ریز
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: در سال 1403 از تعداد چهار میلیون و 569هزار قطعه جوجه‌ریزی، 8224 تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید و به بازار عرضه شده است.

نادر زارعی، گفت: از مجموع ۳۴ واحد مرغداری گوشتی موجود، دو واحد با ظرفیت کل ۳۰هزار قطعه جوجه، غیرفعال و ۳۲ واحد دیگر فعال هستند.

زارعی، گفت: علاوه بر ۳۴ واحد مرغداری گوشتی، یک واحد پرورش بوقلمون به ظرفیت ۳۰۰۰ قطعه و یک واحد صنعتی پرورش کبک به ظرفیت ۱۵هزار قطعه درشهرستان مشغول فعالیت هستند که در سال گذشته به ترتیب ۴۰ و ۲۴ تن گوشت تولید کردند و محصولات آن‌ها علاوه بر بازار داخل شهرستان، به مرکز استان و شهر‌های همجوار نیز ارسال شد.

او، گفت: ظرفیت واحد‌های مرغداری فعال شهرستان نی‌ریز به ازای هر دوره جوجه‌ریزی در مجموع ۹۷۸ هزار قطعه و در سال، سه میلیون و ۹۱۲ هزار قطعه است.

 

  • نویسنده : مریم توانا