مسئول تدارکات و پشتیبانی این آستان مقدس، با تسلیت ایام عاشورا، گفت: مانند سالهای گذشته، آشپزخانه حرم مطهر فعالیت خود را از آغاز دهه اول محرم آغاز کرد و طی این مدت بیش از ۱۱ هزار پرس غذا در بین سوگواران حسینی توزیع شد.
محمدحسین امیرآبادی، گفت: در شبهای ابتدایی، روزانه حدود ۵۰۰ وعده غذا طبخ و توزیع شد که این رقم در شبهای پایانی دهه اول محرم به بیش از ۲۵۰۰ وعده در شب افزایش یافت.
امیرآبادی، ضمن تقدیر از حجتالاسلام والمسلمین طاهری، تولیت آستان مطهر، بهدلیل پشتیبانی و مدیریت این طرح، گفت: حدود ۱۵ نفر از خدام بخش تدارکات و نیروهای افتخاری با عشق و ارادت به حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، در فرآیند طبخ و توزیع اطعام مشارکت داشتند و خدمترسانی خالصانهای به زائران ارائه کردند.
- نویسنده : مریم توانا































