فرهمند آقایی، گفت: مزارع کازرون به دلیل خاک حاصلخیز و اقلیم معتدل میزبان حدود ۴۲۰ هکتار پیاز بوده است .
آقایی، گفت: متوسط تولید پیاز در هکتار ۵۰ تن است و برداشت این محصول از اواخر اردیبهشت ماه آغاز و تا اواسط تیر ادامه دارد.
او، گفت: کشت پیاز در بخش جره و بالاده شهرستان به دو شکل نشایی و مستقیم انجام و پیش بینی می شود حدود ۲۱هزارتن پیاز تولید شود که نقش مهمی در تامین نیاز بازارهای محلی و استان های همجوار ایفا می کند.
این مقام مسئول، گفت: پیاز تولیدی در منطقه از نوع قرمز ،زردو سفید بوده که به دلیل عطر و طعم مطلوب از شهرت بالایی برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی کازرون گفت:پیاز یک کالای اساسی در سبد غذایی ایرانیان است و اخذ شناسه زراعی یا QR کد برای صادرات این محصول الزامی است.
بازگشت زمینهای کشاورزی نیریز به چرخه تولید
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نیریز گفت: یکهزار مترمربع از زمینهای کشاورزی شهرستان نیریزبه حالت اولیه بازگشت.
نادر زارعی، با اشاره به اینکه هر گونه ساخت و ساز غیرمجاز در زمینهای کشاورزی، تخریب میشود، گفت: در این عملیات، چهار مورد تغییر کاربری غیرمجاز در مناطق بسیار حساس این شهرستان قلع و قمع شد.
زارعی، گفت: این تغییر کاربریها شامل منزل مسکونی و پیریزی، دیوارکشی و فنسکشی برای ایجاد باغ شهری بود که در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری زمینهای زراعی و باغی، با دستور دادستان تخریب شد.
او، گفت: این قلعوقمع، بهمنظور اجرای احکام قطعیتیافته قضایی و با همکاری شهرداری و نیروی انتظامی شهرستان انجام شد.
این مقام مسئول، گفت: تخریب و تغییر کاربری زمین، به منابع پایه در کشاورزی، بهخصوص آب و خاک، خسارتهای جبران ناپذیری وارد میکند.
- نویسنده : مریم توانا