برداشت پیاز در سطح ۴۲۰هکتار از مزارع شهرستان کازرون
برداشت پیاز در سطح ۴۲۰هکتار از مزارع شهرستان کازرون
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون از آغاز برداشت پیاز در سطح 420هکتار از مزارع شهرستان کازرون خبر داد. ‏

 

فرهمند آقایی، گفت: مزارع کازرون به دلیل خاک حاصلخیز و اقلیم معتدل میزبان حدود ۴۲۰ هکتار پیاز بوده است .

آقایی، گفت: متوسط تولید پیاز در هکتار ۵۰ تن است و برداشت این محصول از اواخر اردیبهشت ماه آغاز و تا اواسط تیر ادامه دارد.

او، گفت: کشت پیاز در بخش جره و بالاده شهرستان به دو شکل نشایی و مستقیم انجام و پیش بینی می شود حدود ۲۱هزارتن پیاز تولید شود که نقش مهمی در تامین نیاز بازارهای محلی و استان های همجوار ایفا می کند.

این مقام مسئول، گفت: پیاز تولیدی در منطقه از نوع قرمز ،زردو سفید بوده که به دلیل عطر و طعم مطلوب از شهرت بالایی برخوردار است.

مدیر جهاد کشاورزی کازرون گفت:پیاز یک کالای اساسی در سبد غذایی ایرانیان است و اخذ شناسه زراعی یا QR کد برای صادرات این محصول الزامی است.

بازگشت زمین‌های کشاورزی نی‌ریز به چرخه تولید

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: یک‌هزار مترمربع از زمین‌های کشاورزی شهرستان نی‌ریزبه حالت اولیه بازگشت.

نادر زارعی، با اشاره به اینکه هر گونه ساخت و ساز غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی، تخریب می‌شود، گفت: در این عملیات، چهار مورد تغییر کاربری غیرمجاز در مناطق بسیار حساس این شهرستان قلع و قمع شد.

زارعی، گفت: این تغییر کاربری‌ها شامل منزل مسکونی و پی‌ریزی، دیوارکشی و فنس‌کشی برای ایجاد باغ شهری بود که در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری زمین‌های زراعی و باغی، با دستور دادستان تخریب شد.

او، گفت: این قلع‌و‌قمع، به‌منظور اجرای احکام قطعیت‌یافته قضایی و با همکاری شهرداری و نیروی انتظامی شهرستان انجام شد.

این مقام مسئول، گفت: تخریب و تغییر کاربری زمین، به منابع پایه در کشاورزی، به‌خصوص آب و خاک، خسارت‌های جبران ناپذیری وارد می‌کند.

 

  • نویسنده : مریم توانا