مدیر جهاد کشاورزی خنج گفت: کشاورزان این شهرستان در زمستان سال قبل با استفاده از پوشش پلاستیک، ۳۵۰ هکتار از زمینهای خود را به کشت خیار اختصاص دادند و پیش بینی میشود ۲۵ تا ۳۰ تن در هر هکتار برداشت کنند.
علی علی پور، گفت: محصول خیار در این شهرستان دو دونوبت کشت می شود که نوبت اول کحصول در دی ماه کشت و در بهار برداشت میشود، همچنین در اواخر تابستان نیز خیار کشت و در نیمههای پاییز به ثمر می نشیند.
علی پور، گفت: برای صرفه جویی در مصرف آب، تمام مزارع با روش قطرهای آبیاری می شوند.
او، گفت: این محصول علاوه بر مصرف داخلی به استانهای یزد، اصفهان و شمال کشور ارسال میشود.
شهرستان خنج در جنوب فارس و در فاصله ۲۷۵ کیلومتری شیراز قرار دارد.
- نویسنده : مریم توانا