برداشت محصول خیار از ۳۵۰ هکتار زمین‌های خنج
برداشت محصول خیار از ۳۵۰ هکتار زمین‌های خنج
کشاورزان خنجی این روزها در حال برداشت خیار از مزارع خود هستند.

مدیر جهاد کشاورزی خنج گفت: کشاورزان این شهرستان در زمستان سال قبل با استفاده از پوشش پلاستیک، ۳۵۰ هکتار از زمین‌های خود را به کشت خیار اختصاص دادند و پیش بینی می‌شود ۲۵ تا ۳۰ تن در هر هکتار برداشت کنند.

علی علی پور، گفت: محصول خیار در این شهرستان دو دونوبت کشت می شود که نوبت اول کحصول در دی ماه کشت و در بهار برداشت می‌شود، همچنین در اواخر تابستان نیز خیار کشت و در نیمه‌های پاییز به ثمر می نشیند.

علی پور، گفت: برای صرفه جویی در مصرف آب، تمام مزارع با روش قطره‌ای آبیاری می شوند.

او، گفت: این محصول علاوه بر مصرف داخلی به استان‌های یزد، اصفهان و شمال کشور ارسال می‌شود.

شهرستان خنج در جنوب فارس و در فاصله ۲۷۵ کیلومتری شیراز قرار دارد.

  • نویسنده : مریم توانا