نادر زارعی با بیان اینکه کار برداشت، از دوم خرداد ماه آغاز شده است؛ گفت: متوسط عملکرد زیره ۵۵۰ کیلوگرم در هکتار است و پیشبینی میشود قریب به ۳۵۰۰ کیلوگرم برداشت و روانه بازار مصرف شود.
زارعی، با اشاره به بروز خشکسالیهای اخیر و کاهش کمی وکیفی آبهای کشاورزی، بر لزوم تغییر الگوی کشت به سمت محصولات کمآببر همچون گیاهان دارویی تاکید کرد و گفت: با توجه به دیمکاری کشت یادشده، درصورت بروز پراکنش نامناسب بارندگی، این محصول تنها به یک یا دو آبیاری تکمیلی نیاز دارد و می تواند آورده مناسبی برای کشاورزان بههمراه داشته باشد.
او، گفت: با توجه به همجواری منطقه حفاظت شده بهرام گور با زمینهای کشاورزی شهرستان، زیره محصولی است که وحوش تمایلی به آن ندارند و از لحاظ خسارت احتمالی، کشت مناسبی به نظر میرسد.
- نویسنده : مریم توانا