برداشت زیره سبز از مزارع نی ریز
برداشت زیره سبز از مزارع نی ریز
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ريز از آغاز برداشت زیره از 6.3 هكتار مزارع اين شهرستان خبرداد.

نادر زارعی با بیان اینکه کار برداشت، از دوم خرداد ماه آغاز شده است؛ گفت: متوسط عملکرد زیره ۵۵۰ کیلوگرم در هکتار است و پیش‌بینی می‌شود قریب به ۳۵۰۰ کیلوگرم برداشت و روانه بازار مصرف شود.

زارعی، با اشاره به بروز خشکسالی‌های اخیر و کاهش کمی وکیفی آب‌های کشاورزی، بر لزوم تغییر الگوی کشت به سمت محصولات کم‌آب‌بر همچون گیاهان دارویی تاکید کرد و گفت: با توجه به دیمکاری کشت یادشده، درصورت بروز پراکنش نامناسب بارندگی، این محصول تنها به یک یا دو آبیاری تکمیلی نیاز دارد و می تواند آورده مناسبی برای کشاورزان به‌همراه داشته باشد.

او، گفت: با توجه به همجواری منطقه حفاظت شده بهرام گور با زمین‌های کشاورزی شهرستان، زیره محصولی است که وحوش تمایلی به آن ندارند و از لحاظ خسارت احتمالی، کشت مناسبی به نظر می‌رسد.

 

  • نویسنده : مریم توانا