مدیر جهاد کشاورزی ،شهرستان قیروکارزین، گفت :برای اولین بارسه هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت کرفس قرار گرفت.
محمد حیدری، گفت: کاشت آن به روش نشاء و برای صرفه جویی در مصرف آب از ابیاری نواری استفاده شده که ۳۰ درصد کاهش مصرف آب را به همراه دارد.
حیدری، گفت: این گیاه هم می توان به صورت بذر در مزرعه به فواصل ۱۰۰-۶۰ سانتی متر و هم به صورت نشاکاری با گیاهچه های ۱۵-۱۰ سانتی متری کشت کرد.
کرفس گیاهی علفی از خانواده شوید ( Apiaceae) است که شامل جعفری، هویج، شوید و رازیانه نیز می شود.
گیاه کرفس ساقه های بلند و فیبری تولید می کند که ترد، آبدار و معطر، با طعم علف، شیرین و تند است.
این سبزی بهاصطلاح «معطر» مانند پیاز و هویج در نظر گرفته میشود و بهطور گسترده در غذاهای مورد استفاده قرار می گیرد کرفس یک سبزی کمکالری است که به داشتن مقدار زیادی آب شناخته میشود.
این سبزی مواد مغذی زیاد و خواص متنوعی برای سلامتی بدن دارد.
آنتیاکسیدانها، ویتامینها و مواد معدنی موجود در کرفس به درمان بسیاری از بیماریها کمک میکنند.
اضافه کردن کرفس به رژیم غذایی ممکن است احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد، التهاب را کم کند،ضامن سلامت قلب و عروق و پایین آورنده فشار خون است و به گوارش بهتر کمک می کند.
این گیاه در هوای خنک و در ایام فصول کشت می شود که در این شهرستان با توجه به گرمای هوا کاشت آن در بهمن شروع ودر اردیبهشت ماه برداشت و روانه بازار می شود.
- نویسنده : مریم توانا