پخت ۴ تن سمنو در شیراز
پخت ۴ تن سمنو در شیراز
طبق یک رسم دیرینه هر ساله به مناسبت عید مبعث هیات جان نثاران صاحب الزمان شیراز سمنو را طبخ می‌کنند.

جواد زارع بانی پخت، این سمنو امسال بیش از نیم قرن قدمت دارد که میزان طبخ آن از ۵ کیلو به ۴ تن رسیده است.

او، گفت: طبخ سمنو از ابتدای تدارک تا پخت ۱۵ روز طول می‌کشد و ۳۰ نفر شبانه روز پای کار بودند.

زارع گفت: پخت سمنو ۲۴ ساعت طول می‌کشد و باید بدون وقفه به هم زده شود تا دمای آن یکسان و از ته نشینی آن جلوگیری شود. همه هزینه پخت این سمنو را اهالی محله فضل آباد پرداخت کردند.

این سمنو بین ۶ هزار نفر توزیع شد.

  • نویسنده : مریم توانا