برداشت خیار سبزدر۲۵۰هکتار از اراضی شهرستان قیرو کارزین
برداشت خیار سبزدر۲۵۰هکتار از اراضی شهرستان قیرو کارزین
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیرو کارزین از برداشت خیار سبز در این شهرستان خبرداد.

محمد حیدری، گفت: امسال ۲۵۰هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت خیاربهاره اختصاص یافته است که برای جلوگیری از هدر رفت آب وصرفه جویی ، کاشت این محصول بصورت نواری انجام می شود که ۵۰درصد کاهش مصرف به همراه دارد.

حیدری، گفت: متوسط برداشت خیار سبز در هر هکتار بین ۲۰ تا ۲۵ تن است و پیش بینی می‌شود بیش از ۵۰۰۰ تن محصول از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف داخلی شود از این میزان تولید بیش‌از ۹۰ درصد برای تهیه خیار شور و ما بقی برای دیگر مصارف مورد استفاده قرار می گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیرو کارزین، گفت: کاشت این محصول توانسته است در بحث اشتغال و درآمدزایی بسیار موثر باشد.

خیار در دسته‌ سبزیجات قرار می‌گیرد، و سرشار از مواد مغذی مختلف، همچنین ترکیبات گیاهی و آنتی‌اکسیدان‌هایی بوده که ممکن است در درمان و پیشگیری از بعضی بیماری‌ها مفید باشند.

خیار کالری کم و آب و فیبر محلول زیادی دارد که به همین دلیل یک گزینه‌ عالی برای کاهش وزن و آبرسانی به‌ بدن محسوب می‌شود.

او، گفت: خیار یک سبزی سالم و مغذی است که می‌توانید آن را به‌راحتی در رژیم غذاییتان جای دهید.

این سبزی کالری کمی دارد، اما حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مهمی است.

علاوه بر این آب زیادی دارد.

با خوردن خیار می‌توانید از خواص آن برای سلامتی بدن بهره‌مند شوید.

از جمله خواص خیار می‌توانیم به بهبود هضم، درمان آلزایمر، تقویت استخوان‌ها، سم‌زدایی از بدن، حفظ سلامت کدندان‌ها و… اشاره کنیم. خیار را در رژیم غذاییتان جای دهید تا از مواد مغذی و خواص آن بهره‌مند همچنین در صنایع بهداشتی و آرایشی کاربرد فراوانی دارد.

برداشت این محصول از اواخرفروردین شروع وتا پایان خرداد ماه ادامه دارد.

 

  • نویسنده : مریم توانا